Ďáblící podruhé

13.02.2012 10:46

Devils Turnov jsme tuto sezonu vyzvali k zápasu již podruhé. Na rozdíl od prvního měření sil ale Turnov nastoupil s daleko širším kádrem a všemi nejlepšími hráči. Výsledkem byla vyrovnaná partie, kde se hrálo o každý centimetr ledu.


Jako první jsme se prosadili my, když po přihrávce Kopala skóroval Milan Nosek. Soupeř nepolevil a k vážnějším šancím nás nepouštěl. I přes to se skóre do konce první části ještě jednou měnilo. To když se trefil kapitán Tvrdík po přihrávce Šťastného.

Stejné body si oba aktéři připsali ještě jednou, když v čase 18:36 zvýšili na rozdíl tří branek. O 3 minuty později však slavil i soupeř, když se mu povedlo snížit stav na 3:1. Dvojce Tvrdík – Šťastný tuto sezonu funguje na výbornou. Role si tentokrát vyměnili, když Tvrdík nahrával a Šťastný zvyšuje na 4:1. O dvě minuty později si svoji chvíli slávy vybral Míra Kopal, když parádní ranou téměř od modré změnil rozdíl branek na čtyři. Devils Turnov však utkání nevzdal a dvěma góly před sirénou zkorigoval na 5:3 z našeho pohledu.

Třetí třetina pro nás začala katastrofálně, když Turnov snížil na rozdíl jediného gólu, 25 vteřin po úvodním vhazování. To bylo ale z obou stran všechno a stav se již do konce zápasu nezměnil.


Sestava: Puš – Kopal, Pavlata T., Hnídek, Nosek K. – Tvrdík, Nosek, Šťastný – Strouhal, Vele, Novotný


Branky: Tvrdík 2x, Šťastný, Nosek, Kopal