Utkání s velkým počtem fanoušků

01.01.2012 17:00

Poslední utkání druhé fáze se konalo za účasti asi 40 fanoušků, kteří jeli společně s hráči najatým autobusem. 

Do zápasu vletělo mužstvo Brodu jako hurikán a soupeře k ničemu nepouštělo, avšak aktivita po 10 minutách upustila a hrálo se spíše ve středním pásmu. Naše snažení však nepřišlo v niveč a brankou Šťastného jsme se dostali do vedení. Soupeř však bleskově odpověděl a o 10 vteřin později byl stav srovnaný. 

Druhá část pokračovala v podobném duchu. Brankáři spolehlivě likvidovali veškeré akce útočících hráčů a stav se změnil až po hezké trefě Tvrdíka. Soupeř ale do konce druhé třetiny stihl opět srovnat krok a do kabin se šlo za svatu 2:2.

V kabině to vypadalo jako po výbuchu atomové bomby, avšak hra se výrazně nezměnila.

V polovině třetí třetiny vyodil puk po mantinelu Karel Nosek, který zachtil Strouhal. Projel s ním 3 protihráče a střelou mezi nohy poslal Železný Brod do vedení. Smůla, která se na nás lepí od první minuty sezóny se opět předvedla, když 5 vteřin před sirénou nestačilo našich 6 borců zastavit skórujícího protihráče. Následovaly nájezdy

V těch byl úspěšný ze všech střelců pouze kapitán Tvrdík a tak si Brod připsal extra bod za výhru v samostatných nájezdech.

Sestava: Puš - Kopal, Schovánek - Nosek K., Pavlata T. - Tvrdík, Mareš, Vele - Strouhal, Nosek M., Šťastný - Horáček, Novotný, Krouza

Branky: Šťasný, Tvrdík, Strouhal

Fotogalerie: Utkání s velkým počtem fanoušků